Juhászné Deli Gabriella ev.

Adószám: 56429589-1-35

Nyilvántartási szám: 55074021

Bejegyezte: Szabolcs-Szatmár Megyei önkormányzat

Székhely cím: 4400 Nyíregyháza Kuvasz utca 12.

Számlavezető pénzintézet: CIB BANK

Számlaszám: 10700048-72181656-51100005

Tel: +36/30-938-1975

E-mail: info@gabriellafolkart.hu

Általános szerződési feltételek 

Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket,a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF-et, melynek értelmében, a megrendelő és Juhászné Deli Gabriella ev. között távollevők közötti szerződés jön létre. Juhászné Deli Gabriella ev. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen - átveszi

Az elektronikus Áruházunkban mindenki vásárolhat, nincs

-REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTVEMEGRENDELÉS


A kereskedő köteles a fogyasztó megrendelését haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül elektronikusan visszaigazolni, ami a gyakorlatban egy automatikus válasz e-maillel történik, amely a megrendelés feltételeit (termék neve, ár, szállítási feltételek stb.) erősíti meg. Ha a visszaigazolás 48 órán belül nem történik meg, a fogyasztót nem köti megrendelése és nem köteles a leszállított termék átvételére.

A kiválasztott termékeket a kosár ikonon klikkelve tehet a kosarába, melyek rendelési mennyisége egyszerűen módosítható a feltüntetett darabszám megváltoztatásával. A "Frissít" gomb megnyomásakor ismételt árkalkuláció történik, míg a "Eltávolítás gomb segítségével a kiválasztott termék egyszerűen eltávolítható. A vásárlást a "vissza a vásárláshoz" gomb megnyomásával folytathatja. A termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az AM% áfát, de nem tartalmazzák a házhoz szállítás költségét. Ha a vásárlást befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, úgy a szállítási és a fizetési mód kiválasztását követően a rendszer kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat, és az áruátvételkor fizetendő összeget.(Az árak bruttó árak) Ezt követően a lap alján található "Megrendelés megerősítése" gombra klikkelve adhatja fel megrendelését. 

A Gabriella Folk-art webáruház fenntartja magának a jogot, hogy a vásárlótól az internetes webshopba érkező megbízást, indoklás nélkül visszautasítsa.

Ahol a "RENDELHETŐ" kiírás található, abból a termékből nincs raktárkészlet. A Vásárló elfogadja, hogy a termékek egyediségére és elkészítésének komplikációjára való tekintettel Eladó a visszaigazolástól számított maximum 1 hónapon belül legyártja és a lehető legrövidebb idő alatt szállítja a megrendelt terméket. A termék elkészüléséről e-mailben értesítést küldünk.

RUHÁZAT CSERÉJE:

Amennyiben nem megfelelő méretű ruházatot rendelt, cserelehetőség adott EGY alkalommal.Ennek a postaköltségét a vásárló köteles kifizetni.


ÁRGARANCIA:


Cégünk garanciát vállal arra, hogy a rendelés visszaigazolást követően, a Megrendelő által elfogadott feltételekben szereplő vételárat egészen a megrendelés teljesítéséig tartani fogja. Így Ön nyugodt lehet, hogy az esetleges áremelkedés Önt nem érinti.


 Garancia, jótállás, szavatosság 

A webáruházunkban forgalmazott termékekre szavatosság vonatkozik (gyártási hibából, vásárláskor meglévő hibák). Szavatossággal kapcsolatos igények ügyintézésekben a mindenkori erre vonatkozó jogszabály szerint járunk el. A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását webáruházunk felé e-mailben vagy telefonon. A felső menüpontban megtalálja az ezzel kapcsolatos információt az ELÉRHETŐSÉGEK menüpontban.  Szavatossági jog érvényesítéséhez a vásárolt árut a vevőnek vissza kell juttatnia az eladóhoz. A reklamációt a bejelentést és a visszajuttatást követő 15 (tizenöt) munkanapon belül kivizsgáljuk. Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére. Hat hónap eltelte után a fogyasztónak kell bizonyítania azt, hogy a hiba már a vásárlás pillanatában is benne volt a termékben. Szavatossági igény esetén a vevő kérheti a termék javítását, ha a javítás nem lehetséges, a cseréjét. a nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.

A fenti jogok csak hibás teljesítésnél gyakorolhatóak, a fogyasztó által okozott hibánál nem!

A vásárolt termék elveszíti a szavatosságát:

-nem rendeltetésszerű használat,

-szakszerűtlen ápolás, tisztítás,

-szakadás, rongálás,

-szavatossági idő alatt nem a kereskedő által történő javítás


Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia:


A VEVŐ a megrendelt árukat, a visszaigazolást követő 48 órán belül telefonon, vagy e-mailben indoklás és következmény nélkül lemondhatja

-az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható

-az elállási jog 14 naptári napon belül gyakorolható

-az elállási határidő a termék átvételekor kezdődik, illetve szolgáltatás esetén a szerződéskötéskor

-írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 napon belül

-elállás esetén a szolgáltató legkésőbb 30 napon belül fizeti vissza a fogyasztó által kifizetett összeget

-a vásárló az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszajuttatni az árut a kereskedőnek (azaz maximum a kézhezvételtől számított 28 napon belül)

Ha a fogyasztó nem a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választja, elállás esetén az ebből adódó többletköltséget a vállalkozás nem köteles megtéríteni.

A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. A hivatkozott rendelet egyértelműen úgy rendelkezik, hogy a fogyasztó elállásával összefüggésben kizárólag a termék eladó részére történő visszaküldésének költségeit köteles viselni, ezért a terméket nem adhatjuk fel utánvétellel vagy portóval. Az eladó az elállás miatt sem köt bérfizetési kötelezettséget, sem bármilyen pénzbeli büntetést nem róhat a fogyasztóra. Ezzel összefüggésben a termék ingyenes kiszállításának díját sem lehet utólag a fogyasztóra terhelni. A termék esetleges rendeltetésszerű használatáért használati díjat és az emiatt fellépő esetleges értékcsökkenés megtérítését sem lehet a fogyasztótól követelni, de amennyiben a terméket nem rendeltetésszerűen használtuk, az eladó kártérítést követelhet a termék esetleges meghibásodása, károsodása és értékcsökkenése miatt. Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!SZÁLLÍTÁS!!! 

A házhoz szállítást kizárólag Magyarország területére tudjuk vállalni, csomagolási díjat nem számolunk fel. A Csomagjainkat a GLS FUTÁR szállítja.

Házhoz szállítás utánvét: készpénzes fizetés!

35.000.- ft-ig 2790.-
35.001-50.000.- ft-ig 1990.-
50.001.- ft-tól INGYENES 

Házhoz szállítás : Előre utalás!

35.000.- ft-ig 2150.-
35.001-50.000.- ft-ig 1500.-
50.001.- ft-tól INGYENES


MPL BELFÖLDRE !!!

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat,hogy ezt a szállítási módot minden magyar webáruháznak kötelező feltüntetni 2024.03.28-tól.

Felhívjuk figyelmét amennyiben ezt a szállítási módot választja, két hetenként visszük az összegyűlt csomagokat a Postára feladni, így a szállítási határidő kettő hétnél hosszabb is lehet.

Az MPL szállítási díja 1990 Ft és +3900 Ft küldemény kezelési díjat számolunk fel, valamint nem vonatkozik rá a 50.000 Ft feletti ingyenes szállítási díj!!

MPL szállítási költség: 5890 Ft.

A szállítástól elállás:

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése:

A terméket csak eredeti állapotában és hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza, igyekezzenek a csomagolás megóvására.

Utánvétellel visszaküldött csomagokat, technikai okok miatt nem tudjuk fogadni. 

Vevőszolgálatra kérem a cserélendő árut!!!

VEVŐSZOLGÁLAT: Juhászné Deli Gabriella  4400 Nyíregyháza, Kuvasz utca 12.

Kapcsolattartó személy: Juhászné Deli Gabriella. Mobil telefon: +36/30-938-1975 

E-mail: info@gabriellafolkart.hu


Tulajdonjogi kikötés:

A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig Juhászné Deli Gabriella ev. tulajdonában marad.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:

-Az üzemeltető adatai

-Termékek bemutatása

-Használat szabályai

-Rendelési információk (rendelési információk ismertetése,megrendelés feldolgozásával kapcsolatos információk,rendelés lépéseinek bemutatása)

-Termék ill. házhoz szállítás árának ismertetése.

-Házhoz szállítással kapcsolatos információk közlése  

-Jótállási, garanciális tudnivalók

-Elállási jog ismertetése

-Elállási jog gyakorlásának ismertetése

-Információk az adatkezelésről

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja hozzánk. Megrendelése akkor lép életbe, ha e-mail-ben azt visszaigazoljuk.

Minden megrendelés egyedi azonosítóval (sorszámmal) van ellátva. Igény esetén a webáruházba való bejelentkezést követően a Saját adatokra kattintva megtekinthetőek a megrendelésék és azok állapota (nyers, postázva vagy teljesítve), vagyis a megkötött szerződés iktatásra kerül, amely utólag hozzáférhető.A megkötendő szerződés írásban foglalt szerződésnek minősül, melynek nyelve magyar.Az itt leírtak megfelelnek a "1997. évi CLV törvény a fogyasztóvédelemről " előírásainak.

Az itt nem szabályzott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 II. S. számú kormányrendelet rendelkezései az irányadóak.

A vásárlónak vitás kérdésekben joga van Békéltető testülethez fordulni.

 

Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Békéltető Testület

4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.

 

Jó vásárlást kívánunk!