Kalocsai maszk 13

ANYAG: Nagyon kellemes viselet, sűrűbb szövésű, 55%len--45%viszkóz keverék , 2 rétegű + gumi MÉRET: 23 cm széles, 15 cm magas/hosszú / Egy méretben kapható. VIRÁGOK: kézzel hímezve! GYÁRTÁSI HELY: Magyarország Fontos: ÁLLÍTHATÓ ÉS CSERÉLHETŐ A GUMI.

Készlet állapot: Raktáron

3 200Ft 2 200Ft
ÁFA (AM): 0Ft

Sterilizálható textil maszkok a cseppfolyós fertőzésektől óvják a viselőjét és a környezetét. A szájmaszk természetes gát, ami megakadályozza, hogy a köhögéssel, tüsszentéssel távozó, fertőző nyálcseppek a másik emberre terjedjenek, ezért általános védekezésre alkalmas.

A piacon kapható egyszer használatos maszkokkal szembeni előnye, hogy hónapokig használható, azonban nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy megfelelő sterilizálás mellett, így költség és környezetkímélő. Felhívjuk figyelmüket, hogy a vírusok ellen egyetlen maszk sem véd 100%–ban, azonban a fertőzések prevenciója érdekében fontos az izolálás.

HASZNÁLATA:

Helyezze az ujjait a két gumizsinórba. Helyezze a maszkot az orrára és a szájára. Helyezze a gumit a fülei mögé. Húzza meg a maszkot fölül és alul, hogy a barázdák teljesen kisimuljanak. A cél, hogy maximálisan lefedje az arcot.

90°C-on is mosható, vasalással sterilizálható, de a gumi károsodását okozhatja, így a maszk élettartama lerövidülhet. Gőz nélkül vasalhatók is. A gumis részt TILOS vasalni! CE tanúsítvánnyal nem rendelkezik.

A szájmaszkot 4 óra használat után feltétlenül vegyük le és sterilizáljuk, utána újra felhelyezhető.